Foto: TT

Stort gängbråk utanför Södertälje

Uppdaterad
Publicerad

Ett tjugotal personer drabbade samman i slagsmål i Ronna Centrum utanför Södertälje på onsdagskvällen, uppger Länstidningen Södertälje.

Flera polispatruller och en hundpatrull skickades ut efter ett larm om ett större slagsmål i närheten av Ronna Skola strax efter halvåtta på onsdagskvällen.

Minst en person har skadats och lämnade platsen blödande i en bil, enligt Länstidningen. Uppgifterna kring händelsen är knapphändiga, men knogjärn uppges ha använts. På platsen samlades flera hundra personer på onsdagskvällen.

– Det har varit gängbråk där. På platsen försökte man utröna vad som hänt, men ingen ville inledningsvis medverka i utredningen. Nu vet jag inte exakt vad som hänt efter det, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral till Expressen.

Så sent som i söndags rapporterades ett annat större slagsmål i området, då polisen fann en man som knivhuggits två gånger i nedre delen av ryggen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.