Foto: TT

Kim Kardashian West pistolhotad på hotellrum i Paris

Uppdaterad
Publicerad

Tv-stjärnan Kim Kardashian West blev under söndagsnatten rånad under pistolhot av fem män utklädda till poliser på ett hotellrum i Paris. Rånarna kom undan med smycken värda miljoner dollar. Realitypersonligheten ska vara oskadd, men skakad.

Fem beväpnade män, maskerade som poliser, ska ha trängt sig in i Kim Kardashian Wests hotellrum och rånat henne. Männen ska ha kommit undan med smycken värda miljoner dollar, säger en poliskälla till Reuters. En talesperson för stjärnan säger i ett uttalande att hon är ”uppskakad men fysiskt oskadd”.

Maken Kanye West stod på scenen på en musikfestival i New York när överfallet hände. Han avbröt konserten abrupt och sa att han var tvungen att lämna på grund av en ”nödsituation med familjen”.

Anfölls av ett fan

Tidigare under Parisvistelsen attackerades realitystjärnan av ett fan när hon var på väg in i en restaurang.

Kim Kardashian West befinner sig i Paris tillsammans med sin mamma och systern Kendall Jenner för att besöka modeveckan. Det är oklart om hennes två små barn North och Saint befann sig på hotellrummet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.