Pikkuleijonat päihittivät Ruotsin 6-5

Suomi ja Ruotsi kohtasivat toisensa jääkiekossa sekä aikuisten että alle 16-vuotiaiden otteluissa viikonloppuna. Lopputulos osoittaa, että nuorisossa on Leijonien toivo. Junnujoukkue nousi 0-5 -tappioasetelmista voittoon. Yhtä hyvin ei käynyt Globenissa pelatussa aikuisten matsissa.

EHT-turnauksessa piti olla kaksi Suomen ja Ruotsin maajoukkueiden välistä ottelua Ruotsissa viikonlopun aikana. Perjantainen Västeråsin ottelu kuitenkin keskeytettiin jo toisessa erässä huonon jään takia. Suomi johti tässä vaiheessa 1-0, mutta lopulta koko ottelu mitätöitiin European Hockey Tour -osallistujamaiden yhteisellä päätöksellä.

Sunnuntain ottelun Globenissa voitti Ruotsi maalein 3-2.

Alle 16-vuotiaiden maajoukkue kohtasi Ruotsin joukkueen Riihimäellä. Pikkukruunut ennättivät päästä 5-0 johtoon kolmannen erän alkuun mennessä, mutta sitten päättivät pikkuleijonat näyttää kyntensä. Viimeisessä erässä Suomi teki peräti kuusi maalia ja voitti Ruotsin. Koko turnauksessa Suomi nousi tasoihin Ruotsin ja Tšekin kanssa, kullakin kuusi pistettä. Jumboksi jäi kaikki ottelunsa hävinnyt Venäjä.