• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när 15-årige Johannes Tahan gör ett solomål för Nordic United för Göteborg Foto: TV4 Play

15-årige Nordic United-spelaren Johannes Tahan gör mål på IFK Göteborg i Svenska cupen

Uppdaterad
Publicerad

En helt öppen planhalva framför sig.

Då gjorde 15-årige division ett-spelaren, Johannes Tahan, 2-0 på IFK Göteborg i Svenska cupen. Efter det stod IFK Göteborg för en osannolik vändning till 4-3 på övertid.

Se målet i spelaren ovan.

IFK Göteborg hade knappt vaknat innan division 1-laget Nordic United ledde med 1-0 på straff efter 11 minuter.

Och när 15-årige Johannes Tahan fick fri gata från halva plan några minuter senare gjorde han inget misstag och satte 2-0 på IFK.

– Det känns bra att göra ett mål, härligt. Det är stort och jätteroligt att få göra mitt första mål i Svenska cupen, säger han i TV4 Play.

Osannolik vändning för IFK Göteborg

IFK Göteborg tryckte på rejält för en vändning efter att de hade kvitterat till 2-2. Men istället var det Nordic United som skulle sätta 3-2.

På övertid fick dock Arbnor Mucolli sätta 3-3 på straff, efter att tidigare ha missat en straff. Och bara några sekunder senare kom den osannolika vändningen när Kolbeinn Thordarson tryckte in 4-3.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.