Arsenal vände i slutminuterna

Det såg ut att bli en tung förlust.

Men till sist lyckades Arsenals spelare ge Arsene Wenger en skön födelsedagspresent.

Efter 88 spelade minuter ledde Anderlecht med 1–0 hemma mot Arsenal.

Men Arsenal lyckades, på tränaren Arsene Wengers 65:e födelsedag, vända och vann till slut med 2–1.

Champions League 2014-2015

I den 89:e minuten kvitterade Kieran Gibbs med en vänstervolley, och två minuter senare gjorde inhopparen Lukas Podolski sitt första mål för säsongen, vilket blev matchens sista.

”Bra läge”

– En ytterst viktig seger för oss om vi  ska gå vidare. Nu har vi ett bra läge. Vi har avgörandet i egna händer. Nu gäller det bara att vi vinner hemmamatcherna, säger födelsedagsbarnet, enligt Champions Leagues twitterkonto.

Segern var ytterst viktig för Arsenal, som nu ligger tvåa i sin grupp. De är tre poäng efter ledande Borussia Dortmund, men hela fem poäng före trean Anderlecht.