Caulker värvas till QPR

Uppdaterad
Publicerad

Steven Caulker flyttar tillbaka till London och återförenas med sin förre tränare Harry Redknapp. 22-åringen är klar för Premier League-nykomlingen Queens Park Rangers.

Nyuppflyttade Premier League-laget Queens Park Rangers värvar från Cardiff som åkte ur den gångna säsongen.

Den 22-årige engelske mittbacken Steven Caulker ansluter till QPR och återförenas med tränaren från tiden i Tottenham, Harry Redknapp.

Premier League 2014-2015

– Harry (Redknapp) var en stor faktor till att jag skrev på eftersom jag jobbade med honom i Tottenham. Han var väldigt ivrig för att jag skulle komma och det var ett stort plus, att veta att tränaren vill ha dig i laget, säger Caulker till QPR:s hemsida.

Caulker lämnade Tottenham inför den förra säsongen, men efter Cardiffs misslyckade Premier League-sejour lämnar han Wales efter en säsong och flyttar tillbaka till London, där han väntas bilda mittbackspar med nyligen värvade Rio Ferdinand i QPR.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Premier League 2014-2015

Mer i ämnet