Juan Mata deppar efter poängtappet mot Newcastle. Foto: TT Nyhetsbyrån

Första poängtappet för United

Manchester United har vunnit två raka matcher i Premier Leauge, men hemma mot Newcastle kom första poängtappet. Hemmalaget fick bara med sig 0–0.

Det var hemmalaget United som började bäst. Redan i den fjärde minuten låg bollen i nät efter mål av Wayne Rooney – men domaren blåste av för offside. Manchesterlaget fortsatte trumma på och skapade fler chanser men i bortalagets mål fanns Tim Krul som stoppade det mesta.

Newcastle hade svårt att skapa kvalificerade chanser men växte in i matchen i den andra halvleken. Men närmst segern var United och gästande Newcastle kan tacka både målvakten Krul och mittbacken Fabricio Coloccini för poängen.

Premier League

I den 79:e matchminuten stod Krul för en riktig benparad. Efter att Mata avlossat ett skott studdsade bollen på en bortaförsvarare och hamnade hos Javier Hernandez som försökte placera in bollen, men Krul var bra med.

United hade en sista chans att sätta segermålet, men Chris Smallings nick i slutskedet av matchen stoppades av stolpen.