Succén: Guidetti nätade – i första minuten

Snacka om drömdebut, John Guidetti!

U21-EM-hjälten fick i kväll göra sina första minuter för Celta Vigo – och gjorde succé direkt.

Efter mindre än en minut på planen hade han gjort sitt första mål.

John Guidetti gjorde alltså mål nästintill direkt när han fick debutera för Celta Vigo.

Svensken byttes in efter en kvart och gjorde efter mindre än 1 minut på planen 1–0 till sitt nya lag mot Rio Ave.

Guidetti

Trelagsturnering

”En utmärkt debut” skriver Celta Vigo på sin hemsida efter matchen, som spanska Celta Vigo vann med 2-0.

Matchen var en del av en trelagsturnering, där matcherna bara spelas i 45 minuter. Celta vann den första matchen, mot Pacos Ferreria, med 4–2 efter straffar. I och med segern mot Rio Ave vann de turneringen, som spelades i portugisiska Vila do Conde.