Foto: Bildbyrån

Kiese Thelin nätade för Bordeaux

Uppdaterad
Publicerad

I sin sjätte match för Bordeaux kom Isaac Kiese Thelins första mål för den franska klubben. Han satte ledningsmålet i mötet med Reims som slutade 1-1.

I slutet av januari blev det klart att Isaac Kisese thelin skulle lämna mästarklubben Malmö FF för franska storklubben Bordeaux. Han fick förtroendet från start direkt. Men målen har låtit vänta på sig. I kväll spräckte han målnollan.

I den 18:e minuten stormade Davide N'Gog mot Reims-målet. Han hittade Kiese Thelin som trots hårt uppvaktande av en Reims-försvarare lyckades få in bollen.

Franska ligan 2014-2015

En kvart senare kvitterade Gaëtan Charbonnier för Reims och 1-1 blev slutresultatet. Bordeaux ligger sexa i den franska ligan.

Lyon tappade poäng

Serieledande Lyon förlorade på lördagen med 1-2 mot åttan Lille. Vilket ger Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain chansen att ta över förstaplatsen vid seger mot Monaco på söndagen. PSG får dock klara sig utan den svenske anfallsstjärnan som är avstängd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Franska ligan 2014-2015

Mer i ämnet