Zlatan Ibrahimovic och hans Man United är i desperat poängbehov i Europa League. Foto: Bildbyrån

Måstematch för Zlatan i Europa League

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic och hans Manchester United är illa ute i Europa League–gruppspelet. Då lovar José Mourinho att ställa det starkaste laget på benen i måstemötet med Feyenoord. ”Vi ska göra allt vi kan för att avancera”, säger Mourinho.

Efter två segrar och lika många förluster på de fyra första gruppspelsmatcherna har Manchester United kniven mot strupen i Europa League.

På presskonferensen inför kvällens möte med Feyenoord hamnade Zlatan Ibrahimovic i rampljuset sedan José Mourinho berättat att klubben vill förlänga till 2018 med Ibrahimovic. Något den 35–årige svensken själv är öppen för.

– Jag känner mig bra och frisk, så om jag känner mig som jag gör nu blir det förmodligen ett andra år, sade Ibrahimovic.

Stark startelva

United är i desperat poängbehov för att ha en reell chans att gå vidare ur gruppen och Ibrahimovic startar matchen.

– Jag kommer att ta ut ett starkt lag så vi ger oss själva en bra möjlighet att vinna. Matchen mot Feyenoord är som en utslagsmatch. Vi ska såklart göra allt vi kan för att avancera vidare, säger José Mourinho till Man Uniteds hemsida.

Manchester United– Feyenoord har avspark 21:05.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.