Messi och Iniesta kramas. Foto: TT Nyhetsbyrån

Mirakelminuter ger Barça guldhopp

Det tog bara två minuter. Sen hade Barcelona vänt 0-1-underläge, hemma på Camp Nou, till 2-1-ledning. Något som räckte till vinst med just 2-1 mot tabellfyran Athletic Bilbao.

Första halvleken var mållös, men Bilbao var mycket nära att ta ledningen genom Aritz Aduriz som fick till en näst intill perfekt cykelspark. Men den tog i stolpen.

Sen kom målet som länge såg ut att krossa Barcelonas gulddrömmar. I inledningen av andra halvlek tog bortalaget ledningen genom sin notoriske målskytt Aritz Aduriz.

La Liga 2013-2014

Inget såg ut att gå Barcas väg.

Då kom vändningen. I 72:a minuten satte Pedro 1-1 och bara två minuter senare drog Leo Messi in en stenhård frispark. Seger och hoppet om ligatiteln lever.

Laget är nu tvåa, fyra poäng efter ledande Atletico Madrid. Fyra matcher återstår.