Kristoffer Nordfeldt förlänger med PL-kllubben Swansea. Foto: BILDBYRÅN

Nordfeldt kvar i Swansea i fyra år

Uppdaterad
Publicerad

Kristoffer Nordfeldt blir kvar i Swansea. Trots att den svenske målvakten inte fått spela särskilt många matcher under den gångna säsongen har klubben förlängt kontraktet med fyra år. ”Det visar att de tror på mig även om jag inte spelade så mycket förra säsongen”, säger Nordfeldt.

Det blev bara fyra matcher för Kristoffer Nordfeldt i Swansea under hans första säsong. Men Premier League-klubben vill behålla sin andremålvakt och skrivit ett fyraårs-kontrakt med svensken.

– Jag är glad över kontraktet. Det visar att de tror på mig, även om jag inte spelade så mycket förra säsongen, säger 27-åringen till klubbens webbplats.

Då Lukasz Fabianski fortfarande ses som förstemålvakt talar mycket för att Nordfeldt blir utlånad.

– Jag har diskuterat det med klubben. Vi får se vad som händer, det beror på vad som händer i slutet på transferfönstret. Om rätt klubb kommer upp nu, kanske jag går, annars så väntar jag till i januari, säger Nordfeldt.

Nordfeldt kom till Swansea i fjol från nederländska Heerenveen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.