Norrköping hänger på i toppen av damallsvenskan. Se målen. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Norrköping hänger på i toppen efter seger mot Vittsjö

Norrköping hänger på i toppen av damallsvenskan.

Två klassmål fällde avgörandet mot Vittsjö.

Efter senaste 2-1-segern mot Örebro åkte Norrköping till Vittsjö för att kamma hem tre nya poäng. Det gjorde man efter en ny 2-1-seger och fjolårets nia i tabellen hakar nu på i toppen av damallsvenskan.

– Vittsjö var riktigt tuffa att möta, säger matchhjälten Vesna Milivojevic till Viaplay.

Det rasslade redan efter sju minuter. Sabina Ravnell plockade upp bollen på mittplan efter ett felpass och gjorde allt själv och allt rätt när hon efter en soloaktion placerade bollen i bortre hörnet.

Fina mål var lördagseftermiddagens melodi då Kayla Adamek läckert distanssköt in kvitteringen i bortre krysset lite innan halvtid.

Men 2-1 skulle till slut komma i den 87:e minuten via Vesna Milivojevics stenhårda distansskott.

– De kontrollerade matchen i första halvlek men sen växlade vi upp i den andra, säger hon.