Jubel hos Tyresö. Foto: Scanpix

Press avgjorde efter Tyresös press

Storfavoriten Tyresö tog sin tredje raka seger i damallsvenskan genom att vinna hemma mot Linköping med 2-0. Christen Press gjorde båda målen i slutskedet.

Linköping kämpade men orkade till slut inte stå emot Tyresös tryck. I 88:e minuten sköt Press ett skott som gick i ribban och studsade ner just innanför mållinjen. I minut 91 ryckte hon ifrån Charlotte Rohlin, tog sig in framför målet och satte 2-0 i bortre hörnet.

– Det var kul, men det var en tuff match. De försvarade sig bra, säger Press till TV4.

Marta hade ett skott ribban i 44:e minuten, men även Linköping hade en boll i målställningen (ribban) i början av andra halvlek.