Rekordintresse för Asllani: ”Vet vad som ligger på bordet”

Uppdaterad
Publicerad

Till sommaren löper Kosovare Asllanis kontrakt ut med Real Madrid.

Men mittfältsstjärnan saknar inte intressenter.

– Jag har själv tagit del och vet vad som ligger på bordet – vilket jag också kan säga är en hel del, säger 32-åringen till SVT Sport.

Kosovare Asllani är inne på sitt tredje år i Real Madrid och till sommaren löper hennes avtal med den spanska storklubben ut.

Den offensiva mittfältaren har haft en lite tyngre säsong med skador som hållit henne borta från fotbollsplanen under en längre period.

Algarve Cup

Men detta till trots kommer den svenska landslagsstjärnan inte sakna möjligheter.

Enligt uppgifter till SVT Sport är intresset kring henne enormt stort ute bland de europeiska klubbarna. Vilket hon själv bekräftar.

– Jag har själv tagit del och vet vad som ligger på bordet – vilket jag också kan säga är en hel del som jag måste ta ställning till. Men det är inte mitt jobb att sköta den delen, jag har en agent som sköter det åt mig. Mitt jobb är att spela fotboll, prestera och göra det bra, men självklart känner jag till det. Självklart måste jag snart ta ett beslut, men just nu vill jag lägga fokus här och nu, säger hon.

Kosovare Asllani har genom åren representerat Chicago Red Stars, PSG, Manchester City och nu Real Madrid sedan hon flyttade utomlands för första gången 2010.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Algarve Cup

Mer i ämnet