Giffarna kan gå upp i topp. Foto: TT Nyhetsbyrån

Sundsvall kan gå upp i topp

Uppdaterad
Publicerad

Tre omgångar återstår av superettan och kampen om direktplatserna till allsvenskan fortsätter. Tabelltrean Sundsvall tar idag emot Varberg och vid vinst tar laget över serieledningen.

– Varberg är ett lag som skapar sina chanser med spel efter kanterna med farliga inlägg. Det gäller för oss att störa dem i uppspelsfasen, säger GIF-tränaren Joel Cedergren till st.nu.

Inför matchen ligger Sundsvall trea i tabellen, två poäng efter ledande Ljungskile som har spelat en match mer. Hammarby ligger tvåa med lika många poäng som Sundsvall men med bättre målskillnad.

Superettan 2014

Inga nya skador eller avstängningar

Sundsvall förlorade vårens match mot Varberg med 1-0 men har två raka vinster med sig i bagaget inför kvällens möte. Varberg kommer däremot från en förlustmatch mot Ängelholm och har inte tagit tre poäng i superettan sedan augusti.

Både lagen kommer till spel utan nya skador eller avstängningar.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Superettan 2014

Mer i ämnet