Foto: TT Nyhetsbyrå

Balotelli: ”Vill ha en kyss av drottningen”

Uppdaterad
Publicerad

Efter två raka förluster är England illa ute. Ska VM-drömmen leva vidare behövs en italiensk seger i kväll – men då kräver italienska stjärnan Mario Balotelli en rejäl belöning. ”Om vi slår Costa Rica vill jag ha en kyss av drottningen”, skriver anfallaren på Twitter.

VM i Brasilien har knappats varit en dans på rosor för Roy Hodgsons mannar.

Mot Uruguay i går kom andra raka 2-1-förlusten och laget står på noll poäng.

Fotbolls-VM: England

– Jag är så besviken. Vi kom hit med höga förväntningar och har inte kunnat få med oss resultaten, sa förbundskaptenen efteråt.

Men engelsmännen kan fortfarande avancera – med lite hjälp av Italien.

Vinner England sin sista match mot Costa Rica, samtidigt som Italien slår just Costa Rica och Uruguay, står de tre lagen bakom italienarna på tre poäng var. Då avgör målskillnad vilket lag som avancerar från gruppen.

När Italien och England möttes i premiären var det Balotelli som fixade segern. Sänker Milanstjärnan även Costa Rica i kväll och hjälper England vidare, förtjänar han en belöning, menar han.

”Om vi slår Costa Rica vill jag ha en kyss, självklart på kinden,  av den engelska drottningen”, skriver han på Twitter.

Följ sändningnen från Italien-Costa Rica i SVT1 17.00, avspark 18.00.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-VM: England

Mer i ämnet