Glenn snackar loss: ”BAMM! Då kommer den!”

Uppdaterad
Publicerad

SVT:s expert Glenn Strömberg bjuder på sig själv när han ska snacka upp semifinalen Spanien-Italien i Confederations Cup.

När han ska prata om Spaniens chanser i semifinalen kommer han igång ordentligt:

– Spanien är fortfarande laget att slå i den här turneringen. Det sa jag senast i EM, och VM... Jag vet inte hur länge jag har sagt det! Spanien har mängder av spelare som ser ut att vara i form. De spelar runt, runt, runt... Men kommer lite oftare i djupet med bollen just nu än man kanske är van att se Barcelona göra, trots att det mängder av Barcaspelare på planen, säger Strömberg.

Confederations Cup

– När de sätter bollen i djupet är de riktigt vassa. Först får du inte tag i den, och sedan när du tycker ”nu har de väl slutat spela i sidled”... BAMM! Då kommer den, den vägen. Och då hinner du inte med. Det såg vi i senaste matchen, vad bra de gjorde det.

Vilket lag tror du kniper finalplatsen? Diskutera i sociala medier under #confederationscup

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Confederations Cup

Mer i ämnet