Foto: TT Nyhetsbyrå

Slagläge för Anna Nordqvist

Uppdaterad
Publicerad

Efter två dagars spel ligger Anna Nordqvist på delad andraplats i LPGA-tourtävlingen i Arkansas, USA. Inför avslutningsvarvet ligger hon elva under par, två slag efter ledande Na Yeon Choi från Sydkorea.

– Det spelar egentligen ingen roll om du leder eller jagar, det enda du kan göra är att ge dig själv chansen och jag är glad varje gång jag gör det, säger Nordqvist till touren enligt golf.se.

Nordqvist följde upp öppningsvarvet på 65 slag med en 66-runda andra varvet. Hon spurtade rejält mot slutet av ronden och gick fyra under par på de fem avslutande hålen.

LPGA-touren

– Jag blev glad när jag satte den sista putten på 18, det betyder att jag är ett slag närmare Na Yeon imorgon (idag), säger Nordqvist.

Svenskan går ut på den sista rundan 21.05 svensk tid, i samma boll som ledande Na Yeon Choi och dennes landsmaninna Mi Jung Hur, som delar andraplatsen med Nordqvist. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

LPGA-touren

Mer i ämnet