Foto: Bildbyrån

Stenson fortsatt stabil i slutspelet

Uppdaterad
Publicerad

Precis som efter första rundan finns Henrik Stenson med i täten även när den andra rundan avslutades i PGA-slutspelet, svensken ligger på en delad sjundeplats, fem slag bakom ledaren.

Henrik Stenson fortsätter att spela bra golf i Fedex Cup, slutspelet på USA-touren. Den svenska världsåttan skakade av sig en bogey på det första hålet och gick den andra rundan i Norton utanför Boston på tre slag under banans par, trots att han vid ett par tillfällen läste vinden fel.

– Den lurade mig en eller två gånger. Det är lite irriterande. Det blåste mer ovanför träden än vi trodde. Men sammanfattningsvis spelade jag helt okej, sade Stenson till pgatour.com.

Golf

Lingmerth missade kvalgränsen

Med sammanlagt sju under par har Stenson fem slag upp till ledaren, amerikanen Charley Hoffman, men bara två till tvåan Brendon de Jonge, Zimbabwe.

Carl Pettersson noterade ett under par för dagen och är sammanlagt på par, vilket betyder fortsatt spel i helgen.

David Lingmerth klarade däremot inte kvalgränsen. Han slutade på fem över par.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Golf

Mer i ämnet