Alla tv-tider från JVM

Uppdaterad
Publicerad

SVT sänder semifinalen Ryssland-USA och väljer därefter om man vill sända finalen eller bronsmatchen (beroende på hur det gått för Sverige).

SVT delar mästerskapet med TV4 (som sänder matcher i TV12). SVT väljer efter semifinalerna om man vill sända finalen eller bronsmatchen (SVT väljer Sveriges match). Den andra medaljmatchen sänder TV4.

– Glädjen, öppenheten, full fart framåt, energin men ändå välutbildat. Allt detta tror jag har gjort JVM till en sådan succé. JVM är de här spelarnas sista turnering som juniorer, sen är de vuxna och det är ofrånkomligt med allt vad det innebär. Jag tror att det är just DET vi ser och omfamnar, säger SVT:s Marie Lehmann.

JVM i ishockey

Dagliga uppsnack

SVT har en studio på plats i Finland. Experterna Patrik Ross och Jonas Andersson är med, precis som kommentatorn Chris Härenstam och programledaren Marie Lehmann. Dusan Umicevic följer laget som reporter. Expert Mikael Renberg kommer med inspel under Sverigematcherna.

Dessutom väntar dagliga uppsnack om JVM, i ”JVM Live” i Gomorron Sverige varje dag 9.40-9.55.

Alla tv-tider från JVM

5 januari:

15.08 Bronsmatch: Sverige-USA SVT2

19.38 Final: Finland-Ryssland TV12

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

JVM i ishockey

Mer i ämnet