Historisk 08-final i TV-pucken

Det blir två Stockholmslag i finalen av TV-pucken. För första gången någonsin. Stockholm Nord nollade Ångermanland – och ställs mot Syd i morgondagens avgörande.

Stockholm Syds seger över Göteborg med 4-1 följdes upp med en lika klar seger för Nord-laget, mot Ångermanland.

Skyttekungen Albin Grewe dödade matchen med sina två mål i andra perioden – det första var riktigt snyggt. Grewe stod för en snabb tempoväxling, bröt in mot mål och vispade in 3-0.

TV-pucken

– Turneringens snyggaste mål, säger Patrik Ross.

– Underbart. Ville gå in och utmana och såg luckan i krysset, säger Grewe.

Några minuter senare gjorde han 4-0, hans åttonde mål i turneringen, vilket blev slutresultat.

Finalen i morgon startar 14:15, och kan ses i SVT1 och i Play.