Brynäs vann mot Modo. Foto: TT Nyhetsbyrån

Sent PP-mål gav Brynäs segern

Modos Per-Åge Skröder såg ut att ta matchen till förlängning när han gjorde 3-3 med tre minuter kvar. Men en sen Modoutvisning gjorde att Brynäs fick och tog också chansen att göra 4-3.

– Vi skulle bara gå ut och fortsätta spela i tredje och det tycker jag att vi gjorde också, säger Brynäs matchvinnare Daniel Brodin till C More.

Modo var inte vakna i matchinledningen och Gävlelaget hade en 2-0-ledning efter första. I andra var den ombytta roller och 2-2 inför sista perioden.

”Är det bättre laget”

Daniel Brodin styrde sen in 4-3-målet, efter skottpass från Sebastian Enterfeldt i powerplay, med mindre än 2 minuter kvar.

– Jag tycker att vi är det bättre laget och vinner rättvist till sist, fortsätter Brodin.

Brynäs lämnar därmed, om än tillfälligt, elfteplatsen i tabellen och ligger nu nia.