Tuff bortamatch i ”Bulans” debut

Uppdaterad
Publicerad

Efter bara tre dagars förberedelser är det dags för Thomas ”Bulan” Berglunds debut. Och det lär bli ett eldprov direkt, borta mot ett Växjö i toppform.

Efter 2-7 mot Skellefteå fick Tommy Jonsson lämna rollen som tränare. In klev Thomas ”Bulan” Berglund – som bara fått tre dagar på sig att förebereda sig för Brynäsdebuten.

– Det är ingen optimal situation med bara tre dagars träning men vi får gilla läget som det är. Man kan inte gå i genom varje liten detalj utan får ta de stora delarna och arbeta allt eftersom, för att få saker att sätta sig, säger han till SVT:s Hockeykväll.

SHL

Och med bara två fullpoängare på de tretton senaste matcherna finns det en hel att jobba med för ”Bulan”. Men inför debuten vill han inte fokusera på resultaten, varken i kvällens match eller senare.

– Vi pratar inte i de termerna utan vi vill hitta ett spel som vi tror på, att vi tillsammans kan lyfta och prestera bra i varje match. Det blir den del förändringar. Många av de bra sakerna Brynäs gjort ska vi behålla och förädla, men också förändra det som varit mindre bra, berättar han.

– Brynäs vill vara i en bättre position än man är i just nu. Det är därför jag är här, så vi kan klättra i tabellen helt enkelt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SHL

Mer i ämnet