Två mål från Ekman-Larsson

Oliver Ekman-Larsson gjorde två mål på sex minuter i matchen mot New Jersey. Men han var inte ensam om sin tvåmålsbragd.

I motståndarlaget gjorde två spelare två mål var och Ekman-Larssons Arizona gick förlorande ur matchen.

Det blev en målrik match, 5–3 till New Jersey, där både Travis Zajac och Taylor Hall fick in två mål.

– Om du kan göra några lägliga mål i power play och döda några numerära underlägen kan du vinna många matcher, säger Zajac till nhl.com efter matchen.

Vid 17.58 i tredje perioden stod poängtavlan på tre lika. Sekunden efter gjorde Zajacs sitt andra mål, under powerplay, med ett handledsskott. Samme spelare avgjorde sedan matchen definitivt med 5–3-målet med bara 14 sekunder kvar av matchen.

– Vi vill fastställa att det här är vår hemmarink och lag som kommer hit kommer att få en tuff kväll, säger Zaiac.