Ricoh krossade Ystad

Ystad är det enda laget som besegrat serieledaren Alingsås, men i kväll åkte Ystad på en riktig stjärnsmäll mot nykomlingen Ricoh.

Trots bortaplan körde Ricoh över Ystad fullständigt, med hela 30–17.

Islänningen Tandri Konradsson satte tonen direkt, med fyra av de sex första målen när Ricoh gick loss till 6–0 mot närmast yrvakna hemmaspelare.

Ricohs målvakt Thorsten Fries var rena väggen i början, men skadade ett knä och tvingades bryta matchen.

Men hans lag, och Tandri Konradsson, bara fortsatte ösa på.

Islänningen gjorde sex mål i första halvlek – sju totalt – och med 15–5 i paus var matchen avgjord.

Ricoh blåste starkare än en skånsk höststorm i Ystad.