• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: TT Nyhetsbyrån

Stenson: ”99 procent nöjd”

Uppdaterad
Publicerad

Henrik Stenson var nära, men en treputt förstörde vinstchanserna i PGA-mäster- skapen och nordirländaren Rory McIlroy vann två slag före svensken.

– Jag har gjort mitt allra bästa och är jättenöjd med den utveckling jag har gjort i mitt spel de sista tio dagarna. Jag vet inte riktigt vad jag ska vara besviken över. Men visst, jag kanske är 99 procent nöjd och 1 procent besviken om man verkligen letar lite, säger han till TT.

Efter nio hål var Stenson glödhet och noterade 30 slag – hans bästa resultat i en major någonsin. Två missar på eflte och fjortonde hålen förstörde Stensons vinstchanser.

PGA-mästerskapen

– Det svängde lite fram och tillbaka. Jag missade en birdiechans på elvan och lade mycket fokus på linjen och glömde att slå till den, sen en fantastisk parsave på 12:an och har lite flyt på 13 och gör birdie. Jag missar en kort parputt på 14:e tyvärr och det var det som satt en del käppar i hjulet. Sedan var det bara att slita för att ta sig i mål, säger Stenson till SNTV.

”Spelar helt fenomenalt”

Rory McIlroy vann sin andra major för säsongen och imponerade:

– Han spelar helt fenomenalt. Det är bara att ta av sig hatten och ge honom den uppskattning han förtjänar. säger Stenson.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

PGA-mästerskapen

Mer i ämnet