ASAP Rocky på en festival i Nederländerna. Foto: TT

ASAP Rocky hintar om musik om vistelsen i Kronobergshäktet

Uppdaterad
Publicerad

Tidningen Vogue gjorde nyligen en intervju med ASAP Rocky där de pratade musik och mode. Rapparen ville inte gå in på några detaljer angående hans tid i svenska Kronobergshäktet, men han hintade om att det kan komma musik om de turbulenta händelserna.

Det var i juli i år som Rakim Mayers, mer känd som ASAP Rocky, anhölls för misshandel i Stockholm. Rapparen dömdes i augusti till villkorlig dom för misshandel och släpptes i samband med domen. Då hade han suttit häktad i en månad.

Sedan dess har rapparen varit fåordig om tiden på Kronobergshäktet i Stockholm. I en intervju med tidningen Vogue ville han heller inte prata om händelserna, men han hintade om att det kan komma musik om det.

– Just nu jobbar jag på något som är väldigt efterlängtat, eftersom många vill veta hur jag känner inför hela den här situationen, sa ASAP Rocky i intervjun.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.