Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Bianca Ingrosso om arbetsförhållandena på underklädesföretaget Intimissimi: ”Vi har makten att se till att det blir förändring”. Foto: SVT

Bianca Ingrosso om kritiken: ”Vi har makt att förändra”

Publicerad

Bianca Ingrosso syns just nu i en dokumentärserie där hennes mer affärsorienterade och allvarliga sidor kommer fram mer, enligt influencern själv. Ingrosso besöker Morgonstudion för att berätta om serien och hur hon ser på att företaget Intimissimi fått hård kritik.

Bianca Ingrosso är ambassadör för den svenska grenen av det italienska underklädesmärket Intimissimi som nyligen granskades av Aftonbladet. Tretton tidigare anställda har berättat att de blir utnyttjade, utskällda och utfrysta om de inte säljer tillräckligt.

– Det låter inte alls bra. Och det där är någonting som vi självklart tar ställning till nu och pratar, har en nära dialog, med företaget. Vi, vårt team, har ju den makten att vi kan se till nu att det här blir en förändring, säger Bianca Ingrosso.

Se intervjun i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.