Celine Dion framför ”My Heart will Go On” på Billboard Music Awards. Foto: TT

Céline Dion ställer in turné – för tredje gången

Publicerad

Den kanadensiska artisten Céline Dion ställer i sin planerade spelning på Friends arena i Stockholm i augusti, skriver konsertarrangören Stockholm Live på sin hemsida.

Konserten har redan skjutits upp två gånger på grund av coronapandemin och flyttas nu fram ytterligare ett år till den 30 september 2023.

Anledningen är att Dion ”har behandlats för svåra och ihållande muskelspasmer som hindrar henne från att uppträda”, skriver konsertarrangören.

”Jag längtar så, men är inte redo ännu. Jag gör mitt bästa för att komma tillbaka till den nivå som krävs för att jag ska kunna ge allt under mina konserter, då ni förtjänar det”, skriver Céline Dion i ett uttalande.

Den kanadensiska artistens hälsoproblem innebär att alla konserter under den europeiska delen av turnén ”Courage world tour” nu flyttas fram till 2023.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.