Rapparen och producenten Sean Diddy Combs. Foto: TT

Diddy om namnbytet: ”Jag skojade bara”

Uppdaterad
Publicerad

I helgen annonserade rapparen och producenten Sean Diddy Combs att han bytte namn och hädanefter bara lystrade till namnet Brother Love eller Love. Men nu låter hiphopstjärnan meddela att han bara skojade.

I ett klipp på Instagram säger Diddy att han idag nått slutsatsen att man inte kan skoja på internet. 

– På grund av en överväldigande reaktion från media, och för att undvika förvirring. Jag skojade bara. Okay? Jag ändrade inte mitt namn det är bara en del av mina alter egon, säger Diddy i klippet.  

Den skojfriska och något ambivalenta rapparen berättade att det även i fortsättningen går bra att kalla honom något av alla hans namn. 

– Om ni vill kan ni fortfarande kalla mig Love. Men jag skojade bara, säger Diddy. 

Rapparen är inte ensam om att kalla sig Brother Love. Wrestlingstjärnan Bruce Prichard har haft artistnamnet Brother Love sedan 1980-talet, något som Kulturnyheternas programledare Hannes Fossbo uppmärksammade i gårdagens sändning. Om det är konkurrensen som gjort att P. Diddy ändrat sig, eller om det hela helt enkelt är en utstuderad pr-kupp, lär vi aldrig få något svar på. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.