Datum klart för återföreningen av Vänner

Uppdaterad
Publicerad

Det är drygt ett år sedan det avslöjades att det skulle bli ett nytt specialavsnitt av succéserien Vänner och många fans har längtat sen dess. I dag släpptes en trailer som ger en bild av vad tittarna har att vänta.

De sex vännerna Rachel, Joey, Phoebe, Monica, Ross och Chandler gjorde entré 1994 och tv-serien Vänner blev snart en enorm succé och gjorde skådespelarna till välbetalda världsstjärnor.

Trots att sista avsnittet sändes för 17 år sedan har serien fortsatt hittat ny publik, först på Netflix, nu på nya strömningstjänsten HBO Max.

Det 1 timme och 43 minuter långa avsnittet har premiär på HBO Nordic den 27 maj, skriver strömningstjänsten i ett pressmeddelande.

Det har pratats mycket om återföreningen det senaste året, man har vetat att det inte rör sig om ett nytt avsnitt där rollfigurerna blivit äldre, utan att skådespelarna ska träffas tillsammans för första gången sen seriens slut, och prata om serien.

Och om man ska döma av trailern är det precis vad de gör.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.