• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Foto: AP/TT

Freud på jakt efter seriemördare i ny tv-serie

Publicerad

Sigmund Freud, ett medium och en polis: Det är grundpremissen för en ny kommande Netflix-serie vars inspelningar startar i höst.

Serien som kommer bli Österikes första Netflix-drama följer i spåren av strömningstjänstens framgångar med den tyskspråkiga serien Dark, som beskrevs som en slags Stranger things för vuxna.

Det hela kommer utspela sig i ett 1800-talets Wien och, enligt The Hollywood Reporter, följa den unge psykoanalysens grundare när han med banbrytande tekniker löser brott och jagar seriemördare tillsammans med ett medium och en polis.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.