Gryningen har just kommit till Diyarbakir när polisen omringar den feministiska tidningen.
Insatsen är ännu ett exempel på den utrensning som nu sker i Turkiet efter försöket till en militärkupp i somras. Runt om i landet fortsätter politiker att gripas, medier att stängas och frivilligorganisationer förbjuds.
Polisen vill inte berätta vad som sker på den korta tvärgatan, men ett 20-tal tungt beväpnade poliser rör sig runt byggnaden där redaktionen sedan många år håller till.
– Vår frihet har tagits ifrån oss. Människor här har rätt till nyheter men vår möjlighet att berätta dom har omöjliggjorts, berättar journalisten Diren Yurtsever för SVT Nyheter.
Hon har arbetat många år här i sydöstra Turkiet, men säger att hon tidigare aldrig upplevt någonting liknande.
Media har tystnat
Situationen här i Diyarbakir speglar vad som just nu sker i Turkiet. Både stadens Borgmästare och vice Borgmästare har gripits och avsatts. Istället har en mer regeringsvänlig politiker utsetts.
Samtidigt har nästan all oppositionell, lokal media stängts ned. Dessutom har flera hjälporganisationer tvingats att upphöra med sin verksamhet.
– Vi har under många år arbetat med att hjälpa familjer att finna sina anhöriga som dödats i olika strider. Plötsligt förbjuds vi att fortsätta vårt ideella arbete. berättar hjälparbetaren Ayse Dicle för SVT Nyheter.
Hennes organisation har hjälpt hundratals familjer att begrava deras sönder och döttrar. Striderna här i sydöstra Turkiet har pågått i decennier och har de senaste åren blivit både blodigare och våldsammare.
”Säkert land”
– Ingen annan gör de viktiga arbete vi utför. Det är bara ett försök från regeringen att tysta oss kurder, påstår Ayse Dicle.
De senaste månaderna har nästan 400 hjälporganisationer tvingats att stänga och överallt i landet grips oppositions politiker.Tiotusentals människor har också avskedats från skolor och andra statliga myndigheter.
Och den fria pressen i Turkiet är just nu mycket begränsad. Gemensamt för alla som drabbats är att de flesta har kurdisk bakgrund eller en koppling till Gulen-rörelsen, som anses ligga bakom kuppförsöket i somras.
– De organisationer eller individer som straffas har alla koppling till terrorism, säger lokalpolitikern Mehmet Arzu. Han är aktiv i President Erdogans parti AKP och en av de mest inflytelserika här i Diyarbakir.
– Ingen oskyldig drabbas av de här åtgärderna, men vi måste hålla terroristerna borta och göra vårt land säkert igen, menar Mehmet Arzu.
Efter några timmar lämnar polisen redaktionsbyggnaden i centrala Diyarbakir. Dörren är låst och material påstås ha beslagtagits. Kvar på trottoaren står några av journalisterna.
– Demokratin är satt ur spel här. Hur ska vi kunna försvara oss mot det som just nu pågår i Turkiet , säger Diren Yurtsever till SVT Nyheter.