Kommenterar framtiden på Twitter. Foto: AP/TT

Kanye Wests album släpptes på livestreamat event

Uppdaterad
Publicerad

Igår släpptes Kanye Wests album Donda 2 på ett release-event som livesändes via hiphopartistens sociala medier. Eventet ska ha varit av det rejält påkostade slaget, och flera stora artister medverkade, bland annat Alicia Keys och Marilyn Manson.

Som väntat lanserades Donda 2 under gårdagen. Kanye West, eller Ye, som artisten nu kallar sig, gick för några veckor sedan ut med nyheten om att uppföljaren till Donda skulle släppas den 22 februari (22/2 2022).

Albumet lanserades genom ett påkostat och storslaget event, som livesändes från Florida i Kanye Wests sociala medier. Artister som Alicia Keys, Marilyn Manson, DaBaby och Travis Scott ska ha medverkat under kvällen.

Men hur låter albumet? Det är det ännu inte många som vet, eftersom Donda 2 inte har släppts hos de stora strömningstjänsterna. I stället finns musiken att lyssna till på en musikspelare, som Kanye West själv har lanserat.

I inslaget kan du se delar av Kanyes Wests event

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.