Katherine Zimmerman tar över efter Nordegren och Epstein

Uppdaterad
Publicerad

I slutet av förra året meddelade radioduon Louise Epstein och Thomas Nordegren att de skulle lägga ner programmet ”Nordegren och Epstein” efter tolv år tillsammans i P1. Nu fylls 15-timmen med programmet ”Talkshow” med Katherine Zimmerman vid rodret.

”Nordegren och Epstein” lägger ner och 30 januari kommer en ny talkshow med Katherine Zimmerman som programledare. Tillsammans med Jonas Bonnier, Parisa Amiri och Kristoffer Ahonen Appelquist kommer hon att sända mellan 15 och 16 på vardagar i P1.

– Gamla lyssnare kommer att känna igen sig, det handlar fortfarande om att bena i det runt omkring oss. Skillnaden är att det är min blick på det som händer, säger Katherine Zimmerman om det nya programledaruppdraget.

Katherine Zimmerman kommer närmast från Studio Ett som programledare, Jonas Bonnier är författare och tidigare vd för Bonnierkoncernen. Parisa Amiri är journalist och programledare och bland annat jobbat för Kobra och programlett Guldbaggegalan och Kristoffer Ahonen Appelquist är komiker och tidigare programledare för Svenska Nyheter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.