”Vänner”-gänget kommer att återförenas i ett nytt specialavsnitt. Foto: FLT/TT

Klart: Nytt specialavsnitt av succéserien Vänner

Uppdaterad
Publicerad

Efter 16 år isär står det nu klart att Vänner-skådisarna kommer att återförenas i ett nytt specialavsnitt av serien. Det rapporterar Variety.

Skådespelarna Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Mathew Perry och David Schwimmer publicerade på fredagskvällen likadana inlägg på Instagram. Under en gammal bild på hela Vänner-gänget skrev de alla en kort mening: ”Det händer.”

Enligt Variety kommer hela originalrollbesättningen återförenas i ett specialavsnitt som ännu inte spelats in. Fansen har länge spekulerat i en eventuell återförening, en idé som manusförfattarna tidigare avfärdat.

Serien sändes i tio säsonger mellan 1994 och 2004 men har fortsatt vinna nya fans hjärtan även långt efter att det sista avsnittet kablades ut. När det nya avsnittet kommer att släppas står ännu inte klart.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.