Se övervakningsbilderna som visar när Lady Gagas hundar stjäls. Foto: Charley Walters/AP/EPA/SAUL LOEB / POOL

Lady Gagas hundar tillbaka efter stöld

Uppdaterad
Publicerad

Lady Gagas två franska bulldogs som stals under dramatiska former, har nu lämnats in till polisen och uppges båda vara oskadade. Det rapporterar flera amerikanska medier.

Hundarna ”Koji” och ”Gustav” lämnades in av en kvinna på en polisstation i Los Angeles. Kvinnan är inte misstänkt för att ha varit inblandad i stölden men det är i nuläget oklart hur hon fått tag på hundarna.

Koji och Gustav stals i torsdags när en av Lady Gagas anställda var ute och rastade dem. Bilder från en övervakningskamera hos en boende i Hollywood visar hur en ljus personbil stannar intill hundvakten och två män hoppar ut. Hundvakten sköts i bröstet och fick allvarliga skador men han förväntas bli helt återställd.

En tredje av Gagas hundar som var med under hundpromenaden lyckades rymma och återfanns senare.

Lady Gaga har tidigare utlovat en belöning på en halv miljon dollar till den som återlämnar hundarna – ”utan några frågor”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.