Foto: TT

Tusentals på plats för att se Zara Larsson på Gröna Lund

Uppdaterad
Publicerad

Totalt väntades 17.000 personer se den svenska världsartisten Zara Larssons uppträda på Gröna Lund på torsdagskvällen. ”Hon är en god showare. Det är kul att kolla på Zara Larsson”, säger SVT:s nöjesreporter Rebecca Haimi.

Och säkerhetspådraget under konserten är stort.

I kväll stod den den svenska världsstjärnan Zara Larsson på stora scenen på Gröna Lund.

En stor del av publiken är ung och från nöjesparkens sida räknade man med att det skulle bli fullsatt. Det vill säga det maximala besöksantalet på 17.000 personer. Och en del hängivna fans hade köat enda sedan klockan 09 på morgonen för att se idolen – som gick upp på scen först vid åttatiden på kvällen.

– Hon är en god showare. Det är kul att kolla på Zara Larsson – många såg henne kanske bara som en mellanakt i Melodifestivalens final, där hon framförde ett medley av sina hits. Men hon har blivit uppmärksammad i USA och varit med i Ellen DeGeneres och Jimmy Kimmels talkshows, program som når en mångmiljonpublik, säger SVT:s nöjesreporter Rebecca Haimi.

LÄS MER: Säkerheten förstärkt inför Zara Larssons konsert

Enligt Haimi har hon utmärkt sig med sin enorma energi när hon framträder.

– Hon bjussar mycket på sig själv och sin otroliga energi. Hon är också väldigt energisk som person, väldigt rolig, och framför allt otroligt orädd – det verkar gött att vara Zara Larsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.