Foto: TT

Möjlig comeback för tv-klassikern Seinfeld

Uppdaterad
Publicerad

Hoppet tänds nu för alla Seinfeld-fans efter att en av skaparna till den klassiska tv-serien öppnat för en eventuell återupplivning av karaktärerna Jerry, Elaine, Gerge och Kramer under en intervju i talkshowen Ellen.

– Det är möjligt, svarade Jerry Seinfeld på frågan huruvida han kunde tänka sig en comeback.

Den enormt populära serien Seinfeld sändes under nio säsonger mellan 1989 och 1998, och kretsade kring Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander och Michael Richards odrägligt självupptagna rollkaraktärers liv i New York.

Avsnitten handlar ofta om helt vanliga vardagsproblem, som med hjälp av manusförfattarna Larry David och Jerry Seinfeld totalt spårar ur och utvecklas till de mest bisarra situationer.

Öppnar för återförening

Trots att serien rankas som en av de mest populära amerikanska tv-serierna någonsin har Jerry Seinfeld dock tidigare varit tveksam till en eventuell comeback, men när Ellen DeGeneres häromdagen ställde frågan under sin talkshow verkade vindarna ha vänt, enligt NME.

– Det är möjligt, svarade den amerikanske komikern till publikens jubel.

Jerry Seinfeld släppte i höstas programmet Jerry before Seinfeld på Netflix, där gammalt, tidigare inte visat material blandas med ett uppträdande med ”skämten som satte Seinfeld på humorkartan”, enligt komikern.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.