Foto: AP/TT

Ariana Grande åker på ny världsturné

Uppdaterad
Publicerad

Hittills har stjärnan bara utannonserat spelningar i USA och Kanada, men enligt Billboard kommer flera ”internationella turnédatum” att släppas inom kort.

Ariana Grande har meddelat att hon kommer att genomföra inte mindre än 42 spelningar i USA och Kanada mellan mars och juni nästa år. Enligt Billboard tillkommer fler speldatum i andra delar av världen.

Turnén Sweetner world tour är döpt efter artistens senaste album som toppade Billboards albumlista 200 när det släpptes i augusti. Sweetner är Grandes tredje album att toppa Billboardlistan.

Grandes förra turné Dangerous woman tour inleddes i februari 2017 och var tvungen att pausas efter ett attentat i samband med hennes konsert i Manchester i maj samma år. En man detonerade en bomb och 22 personer dödades och över hundra skadades.

Sweetner world tour inleds i Albany i delstaten New York 18 mars.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.