Nya lagledare i Så ska det låta

Uppdaterad
Publicerad

Pianisterna Putte Nelsson och Stefan Gunnarsson ska leda de tävlande lagen under höstens inspelningar av SVT-programmet Så ska det låta. Ny programledare blir Peter Settman.

Putte Nelsson heter egentligen Fredrik, är 33 år och medlem av musikkollektivet Blacknuss. Han har arbetat med svenska artister som Lisa Nilsson och Jerry Williams, men även spelat med utländska giganter som Mariah Carey och Ricky Martin.

– Det ska naturligtvis bli väldigt roligt att vara lagledare i Så ska det låta. Och det är en stor ära att få efterträda tidigare giganter, säger Putte om sin nya roll.

Flexibel

Stefan Gunnarsson är 36 år. Han började som trummis och har gett sig på de flesta instrument man kan tänka sig. I dag är han mest förknippad med piano och gitarr. Han har spelat med bland andra Carola, Jill Johnson och Lisa Miskovsky.

– Jag hoppas att min musikaliska flexibilitet ska kunna bidra till att gästerna kan gå loss och våga vara spontana, säger Stefan om sitt nya uppdrag.

Inspelningarna av Så ska det låta startar i november och programmen beräknas sändas under våren 2006.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.