Rihanna bjöd på smatterband av hits i halvtidsshow

Uppdaterad
Publicerad

En rödklädd Rihanna och ett stort antal vitklädda dansare bjöd på ett förväntat medley utan större överraskningar i årets halvtidsshow under Super Bowl.

För dem som är mer intresserade av underhållningen än matchen i sig är halvtidsshowen klimax under NFL-finalen Super Bowl.

Halvtidsshowen, en av de största scenerna man som artist kan stå på, intogs i år av den 34-åriga r'n'b-stjärnan Rihanna, stående på en svävande plattform.

Inga gästspel

Att Rihanna inte stått på scen sedan 2016 märktes inte. Hon levererade sitt hitmeadley utan bekymmer från ”Bitch better have my money”, via brottstycken av låtar som ”Only girl (In the world)”, ”We found love” och ”Umbrella”, klädd i rött framför vitklädda, välkoordinerade dansare.

Till skillnad från många andra halvtidsshower var det däremot inga gästspel eller överraskningar, vilket i sig möjligtvis var lite överraskande.

Avslutade med ”Diamonds”

Artisten bekräftade att hon är gravid via en av sina representanter efter showen, enligt The Hollywood Reporter. Hon fick sitt första barn i maj förra året.

”Diamonds” fick avsluta föreställningen framför fyrverkerier – se en bit ur avslutningsnumret i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.