Rupert Murdoch och Jerry Hall lämnar Spencer House efter fredagens vigsel. Foto: TT

Rupert Murdoch och Jerry Hall har gift sig

Uppdaterad
Publicerad

Mediemogulen Rupert Murdoch gifte sig på fredagen med skådespelaren och ex-modellen Jerry Hall, skriver flera internationella medier. De förlovade sig i januari och har tillsammans totalt tio barn från tidigare förhållanden.

84-åriga Murdoch, som bland annat äger de brittiska tidningarna The Times och The Sun, och 59-åriga Hall gifte sig vid en borgerlig ceremoni i anrika Spencer House i London.

Efter vigseln twittrade Rupert Murdoch att han ”känner sig som den mest tursamma och lyckligaste mannen i världen” och att allmänheten inte kan räkna med några fler tweets på åtminstone tio dagar.

Det är Murdochs fjärde äktenskap och Halls första, skriver BBC. Jerry Hall har däremot varit gift med Mick Jagger tidigare men det sju år långa äktenskapet ogiltigförklarades 1999 och räknas därför inte officiellt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.