Plura Jonsson och Lisa Nilsson återvänder till Så mycket bättre i höst. Foto: TT

Så mycket bättre återanvänder artister till nästa säsong

Uppdaterad
Publicerad

Benjamin Ingrosso, Helen Sjöholm, Markus Krunegård och Lisa Nilsson blir några av artisterna i årets omgång av Så mycket bättre. Dessutom återkommer Plura Jonsson till programmet.
– Jag har varit i isolering sedan i januari så det ska bli intressant, säger han i Nyhetsmorgon.

I juni drar inspelningen av årets omgång av Så mycket bättre igång, traditionsenligt med pensionatet Grå Gåsen på Gotland som bas. Plura Jonsson, som var med redan i premiäromgången 2010 ser fram emot att få vara med igen, trots att han tillhör en riskgrupp på grund av sin ålder.

– Jag har suttit i isolering ute på landet sedan i januari, så det blir intressant att se hur det ska gå till, jag antar att de har läkare med och så, sa han på länk till Nyhetsmorgon på måndagsmorgonen.

Han minns sin medverkan i programmet som ”kul och jobbig”.

– När jag var med första gången var det ett helt nytt koncept och jag tror de har styrt upp det bättre nu, så att middagen inte börjar klockan elva på kvällen och sånt.

Anpassar inspelningarna

Exakt vilka åtgärder som produktionen kommer att vidta för att anpassa sig till coronasituationen ska man återkomma till.

Med i gänget i år är också Helen Sjöholm, som i en videohälsning berättar att hon ser fram emot att vara med.

-Det känns otroligt kul och spännande. Jag är ingen låtskrivare men jag ser emot att höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst att få göra egna tolkningar av andras sånger.

I Nyhetsmorgon presenterades även ytterligare fyra artister som ska vara med i programmet: Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård och Lisa Nilsson (som också har medverkat i en tidigare säsong av programmet) samt Ana Diaz, som medverkade i studion.

Hon har skrivit låtar till artister som Britney Spears och har nu slagit igenom själv som artist. Ana Diaz berättade att hon tar sig an uppgiften med stor nervositet.

– Saker som jag blir rädd för blir jag intresserad av.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer