• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Erik Lundin, Silvana Imam och Cherrie. Foto: TT

Silvana Imam, Cherrie och Erik Lundin ställer in höstturné och bryter med bolag

Uppdaterad
Publicerad

Artisterna bryter allt samarbete med sin manager Babak Azarmi och projeket Trans 94. Därmed ställs även höstturnén BORN.LIFE.DEATH.TOUR. in, skriver artisterna i ett pressmeddelande. Någon orsak uppges inte.

Efter att musikkollektivet RMH (Respect My Hustle) med medlemmar som Erik Lundin, Silvana Imam, Adam Tensta och Cherrie lades ner för ett drygt år sedan ersattes det tio år gamla musikprojektet med ett nytt: Trans 94.

Men nu lämnar alltså Erik Lundin, Silvana Imam och Cherrie samarbetet med Babak Azarmi och Trans 94.

”Inga fler kommentarer kommer att ges”, står det i pressmeddelandet från artisterna.

”Till alla biljettköpare, vi är ledsna över att det har blivit så här och förstår att många kommer bli besvikna över att turnén ställs in. Men vi är snart tillbaka hos er.” skriver de.

Babak Azamri vill inte heller ge några kommentarer utan hänvisar Kulturnyheterna via ett automatiskt mejl till att ta kontakt med de tre avhoppade artisterna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.