Stranger things-skådisarna Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Millie Bobby Brown, Sadie Sink, Finn Wolfhard och Noah Schnapp Foto: AP/TT

Stranger things får en fjärde säsong

Uppdaterad
Publicerad

Netflix ger ”Stranger things”-skaparna bröderna Duffer nytt förtroende och meddelar att det blir en fjärde säsong av serien.

”Hela teamet från Netflix har varit fantastiskt. Från vårt första pitchmöte till premiären av 'Stranger things 3', vilket ger oss den typ av stöd, vägledning och kreativ frihet som vi alltid har drömt om. Vi ser fram emot att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med att återvända till Hawkins”, säger Dufferbröderna i ett pressmeddelande.

Den senaste säsongen av den nostalgiska sci fi-serien hade premiär på USA:s nationaldag, den 4 juli. ”Stranger things” satte då nytt rekord för plattformen. Inom fyra dagar efter släppet hade 41 miljoner användare börjat titta på serien.

Samtidigt meddelar Netflix att man knutit de två tvillingbröderna till sig och ingått ett avtal som innebär att de kommer att fortsätta skapa både serier och filmer för strömningstjänsten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.