Juliette Lewis i rollen som den hårt prövade Natalie i SkyShowtime-thrillern Yellowjackets. Foto: SkyShowtime

Svenska fans fick vänta fyra dagar på ”Yellowjackets” säsongsfinal

Uppdaterad
Publicerad

Tv-serien ”Yellowjackets” handlar om ett tonårigt damfotbollslag som kraschar med ett flygplan i vildmarken. I lördags skulle säsongsavslutningen av säsong två ha visats i Sverige, men först under tisdagen lades avsnittet upp.

Fans av tv-serien ”Yellowjackets” har haft bråda dagar på internet för att inte få det sista avsnittet spoilat av amerikaner som sett det för längesen. Säsongsavslutningen skulle ha laddats upp i Sverige under lördagen den 27 maj, men har landade först under tisdagen den 30:e på plattformen SkyShowtime.

”Får kämpa för mitt liv för att inte bli spoilad”, skriver en tittare på SkyShowtimes Facebooksida.

”Skickas avsnittet på vhs-band tejpat på en flaskpost?”, frågar sig en annan.

Efter att Kulturnyheterna skrivit till SkyShowtime meddelar plattformen att avsnittet läggs upp under tisdagen runt lunch.

”Efter en undertextningsförsening med säsongsfinalen av Yellowjackets säsong 2 är vi glada att bekräfta att avsnittet nu är tillgängligt att streama. Vi beklagar eventuella olägenheter.”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.