Ozzy Osbourne, här under en konsert i Ungern 2016 Foto: Balazs Mohai / AP / TT

Sverigespelningen ställs in – Ozzy Osbourne till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Ozzy Osbourne ställer in både Europaturnén och Sverigespelningen. Han har fått föras till sjukhus på grund av komplikationer efter en influensa.

Den 22 februari skulle 70-årige hårdrockslegendaren Ozzy Osbourne ha uppträtt i Stockholm tillsammans med metalbandet Judas Priest. Men spelningen skjuts upp och nu har Ozzy Osbourne fått föras till sjukhus.

Drabbats av influensa

”Ozzy fördes till sjukhus efter komplikationer efter en influensa. Hans läkare tycker att det här är det bästa sättet för en snabbare återhämtning”, skriver hans fru Sharon Osbourne på sociala medier.

Frun tackar fansen

Ozzy Osbourne ställer in hela sin Europaturné, vilket nyligen meddelades. Tanken var att den skulle vara en slags avskedsturné. På en biljettsida står det att ett nytt datum för Sverigespelningen kommer inom kort.

”Tack alla för er omtanke”, skriver Sharon Osbourne på sociala medier.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.