• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vaggeryd i Vaggeryds kommun, Jönköpings län. På grund av en brand i avfallsanläggning strax norr om Vaggeryds tätort, med kraftig rökutveckling, uppmanar räddningsledaren alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jönköping.

Serien Äkta Billgrens har premiär våren 2020. Foto: Alma Vesterlund/SVT

SVT lanserar reality-serie om familjen Billgren

Uppdaterad
Publicerad

I en ny reality-serie på SVT får tittarna följa med Ernst, Helene och Elsa Billgren in i deras konstnärsvärld. Serien Äkta Billgrens, som kommer i sex avsnitt, har premiär våren 2020.

Kända familjer har alltid fångat människors intresse, och tv-serier om sådana har genererat höga tittarsiffor – här i Sverige märks framför allt Wahlgrens värld på kanal 5. Nu får också SVT:s tittare sitt eventuella lystmäte stillat genom den nya serien Äkta Billgrens.

Serien kommer i sex avsnitt att följa konstnärerna Ernst och Helene Billgren, och deras dotter Elsa. Genom programmet får tittarna inblick i bland annat konstutställningar, bloggande, Elle-galor och Elsa Billgrens brudateljé.

Tv-serien Äkta Billgrens har premiär i SVT våren 2020.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.